Organiseer tijdens kerst
een onvergetelijk event

Maak iedereen warm voor Kerst

Een kant-en-klaar concept

Kerst is elk jaar weer een uitgelezen kans om het evangelie van Jezus Christus te delen met mensen die daar niet mee bekend zijn. Maar hoe zorgen kerken dat niet alleen gemeenteleden, maar ook mensen van buiten de kerk warm worden voor kerst? Kerst voor jou! wil kerken daarbij de helpende hand bieden met een uitgebreide toolbox om in hun eigen omgeving een kerstevent op maat te organiseren.

Toolbox voor kerken

Met eigentijdse inhoud en tools. De toolbox bevat onder andere een draaiboek voor het event, een script, liedsuggesties en een drieluik van video’s van het kerstverhaal in zand en extra materiaal. Tegelijkertijd biedt Kerst voor jou ook de kans om de samenwerking met andere kerken op te zoeken, zodat de kerken samen zich kunnen inzetten voor een event in hun dorp of stad.

Kerst voor jou! is er ook op gericht om gemeenteleden te activeren om mensen in hun omgeving uit te nodigen. Het flipboekje 'Jezus geboren' dat is uitgebracht, kan zowel door kerken als individuen worden ingezet om mensen uit te nodigen voor het event, te bedanken voor hun komst, huis aan huis te verspreiden of cadeau te doen aan buren.

Download de kleurplaat

Kleuren kan altijd! Daarom bij deze alvast een eerste download om nu direct mee aan de slag te gaan: een kleurplaat van een scene uit het zandverhaal. Voor jou of voor de kinderen van je gezin of zondagsschoolgroep bijvoorbeeld.

Aanvraagformulier

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct alle benodigdheden voor het event  en aanvullende inspiratie in je mailbox. Hiermee maak je van kerst een onvergetelijk event! Na inschrijving ontvang je de toegangscode voor de toolbox.
PS: Laat in het bericht weten waar je de toolbox voor zou willen gaan gebruiken! Of stuur een bericht voor meer informatie.

* verplicht veld
    *

Preview video's in de toolbox

De Sandy Tales videos worden door het Jesus.net-team ontwikkeld in samenwerking met Harm van Schaik (zandartiest) en Rick Kooijman (componist).

Video 1: van Nazareth naar Bethlehem

Onderweg naar Bethlehem

Video 2: videoclip 'Mary did you know'

Mary did you know

Video 3: de magiërs uit het Oosten

De Wijzen uit het Oosten